SAMSUNG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teerenpelin Baby Tyson FI43668/10

Teerenpelin Baby Tyson eli Dana on Lyhytkarvainen saksanseisoja narttu, joka syntyi 09.06.2010 Teerenpelin kenneliin Renkon kylään. Danan emä on Ruotsalinen Ormkullens Hannelore ja isä Ruotsalainen Teiens Herman. Dana on sisätiloissa sekä ulkotiloissa vauhdikas menijä, mutta silti se on linnuilla kuin viilipytty. Noutohalukkuutta ja energiaa Danalla on vaikka muille jakaa. Danan toinen omistaja on siskoni Piia Saukkoriipi. 14 kuukautisena Danalle pudotettiin ensimmäiset riekot todella hienon lintutyön seurauksena. Sillä on Junkkari 2011 (Nuorten SM-kisa) NUO3, KAER (Metsäkoe) AVO2, AA lonkat, kyynärät 00 ja näyttelystä AVO ERI+SERT+ROP. Danasta on kennelissämme 1 pentue (Junkman´s – C).

Teerenpelin Baby Tyson “Dana” is a femail German short haired pointer, which was born 9th of June 2010 in the Kennel Teerenpeli in Renko village. Dam of Dana is Ormkullens Hannelore and father Teiens Herman from Sweden. Inside and outside the house Dana is energetic and fast dog. At the same time Dana is a quick and enthusiastic learner. When Dana was 14 months old it made perfect work in fjedls and we drop some grouses for it.
Caro 2v

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Junkman’s Caro FI50367/13

Caro on kennelimme ensimmäisestä lyhytkarvaisesta saksanseisojapentueesta. Sen emä on Teerenpelin Baby Tyson (Dana) ja Isä taas on Don Korleone’s UJP Unikum Bar (Uri). Caro oli pentueesta se jolla oli eniten harmaata muun muassa kokonaan toinen etutassuista.  Se oli myös yksi kevyimmistä pennuista, mutta eroja muuten ei pentujen välillä oikeastaan kovinkaan paljon ilmennyt.  Näillä ominaisuuksilla se kuitenkin erottui sen verran että siitä tuli perheemme uusi jäsen. Caro on esittänyt jo 7kk iässä erittäin hienoja ja varmoja seisontoja. Se on kevyt ja vauhdikas koira, jolla on Norjan tunturikokeesta AVO3 tulos. Näyttelyistä AVO H ja Lonkat: AA ja Kyynärät: 00.

Caro is femail Dog from our first German Short haired pointer – litter (C-litter). It’s mother is Teerenpelin Baby Tyson (Dana) and father  Don Korleone’s UJP Unikum Bar (Uri). Caro was picked up as a new member of our family because of it’s couple gray spots and  lighter structure.